Fruit: pijler van Gelderland

Niet gecategoriseerd Datum
25/03/2023
Fruit is één van de economische én ecologische pijlers van Gelderland, we kunnen wel stellen de vierde pijler van Gelderland. Met name in Rivierenland is rondom fruit en sterk economisch cluster ontstaan van wereldformaat, waar we trots op mogen zijn. Maar uiteraard kan het altijd nog beter en nog meer samen.

Daarom hebben we de speerpunten voor fruit in Gelderland nog even handzaam op een rij gezet, zodat deze gemakkelijk meegenomen kunnen worden in de onderhandelingen tot het coalitieakkoord en daarna in de politieke besluitvorming voor de komende jaren.

 

U mag deze leaflet zien als ‘inlegvel’ van het tuinbouw-pamflet zien (meer info: klik HIER),  maar het mag zeker ook eigenstandig aandacht krijgen vanuit andere Gelderse thema’s zoals health, food, energy, etc. Veel leesplezier en verdere verspreiding juichen wij toe!

U kunt de leaflet HIER downloaden.

 

 

Terug