Nieuw personeel ‘Dichterbij dan je denkt’

Nieuws Datum
16/10/2023
Het werven van personeel vraagt om een nieuwe benadering. Snel, ludiek en kansrijk nieuwe mensen binnenhalen voor je bedrijf kan door mee te doen aan ‘Dichterbij dan je Denkt.’

Met het project Dichterbij Dan Je Denkt helpen we jou als ondernemer in Rivierenland op een nieuwe manier bij het vinden van goed personeel. Er zijn enorm veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die om verschillende redenen uit het arbeidsproces zijn geraakt, maar enorm gemotiveerd zijn om weer aan de slag te gaan. Ja, ze hebben vaak iets meer begeleiding nodig of ze vragen een andere benadering door een taal- of cultuurbarrière. Maar vaak levert die tijdsinvestering een enorme betrokken en enthousiaste medewerker op die graag voor jou aan het werk is.

Speciaal voor de dagelijkse begeleiding en coaching van deze mensen is de training Mentorwijs. Op drie woensdagmiddagen in november wordt de training gratis in Rivierenland aangeboden: https://werkgeverslijn.nl/wp-content/uploads/2023/09/Mentorwijs-flyer-november-2023.pdf

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden https://werkgeverslijn.nl/rivierenland

Terug