Lancering Actualisatie TOV op 22 januari

Nieuws Datum
02/01/2024
Namens Greenport Gelderland, Fruitpact, Laanboompact en Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Tielerwaard nodigen we u graag uit voor de Kick-off van de Actualisatie Handreiking Teeltondersteunende Voorzieningen op maandagmiddag 22 januari.

 

Inloop vanaf 15:30, start om 16:00 uur bij de Fruit Tech Campus te Geldermalsen.

Onder andere Krijn Proppe (RLI) en Wilma Eerenstein (Sunbiose) nemen u mee in de snel veranderende wereld van Teeltondersteunende Voorzieningen. Peter van Osch licht de wijzigingen ten opzichte van de handreiking uit 2010 toe. De geactualiseerde handreiking zal overhandigd worden aan de voorzitter van het speerpunt agribusiness van de Regio Rivierenland, Jan Kottelenberg.

U kunt zich aanmelden voor de kick-off via https://teeltondersteunendevoorzieningen.nl/kick-off/.

Terug